Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Frukost på sängen & annat fint.

Bra saker att vakna upp till den här lördagsmorgonen:

*Boyfriend som kom med frukost på sängen. Ibland imponerar han. För det mesta skämmer han bort mig med lagade middagar, men så ibland även en god frukost en helgmorgon.

*Någon som lämnat en Helsingin Sanomat i vår brevlåda. I Finland har man fortfarande brevlådorna i dörren så brevbäraren måste springa upp i alla trapphus. Visst är det i Sverige mer vanligt med samlade brevlådor vid entrén? Helsingin Sanomat är för övrigt största dagstidningen här och det är vanligt att framsidan är en gigantisk reklamannons – är det så i Sverige också?!

*Kaffe, alltid kaffe.

*En supertrevlig kväll igår på Kokomo Tikibar där jag mötte upp ett gäng alumnis från min högskola i Jönköping. Vi var runt tolv stycken varav de flesta var från Finland, såklart – förutom en kille som jag tackolov kunde prata engelska med medan många andra gick loss på finska. Några av dem pluggade jag med och hade inte sett sen dess, sådär 3 år sen. Jag älskar hur vägarna kan korsas igen efter flera år och hur jag plötsligt hamnade i Helsingfors och har massor av kontakter här. Och ni vet förresten hur man innan sånna här meetups kan känna att egentligen orkar jag inte gå för jag är lite sjuk och vill bara ta det lugnt men så går man i alla fall för man verkligen vill träffa dessa människor och tänker att man borde och så visar det sig vara sådär supertrevligt?

*Att jag känner mig nästan frisk. (Peppar peppar.) Det är guld! Längtar så efter att få träna igen.

*Två 30 års-fester ikväll, ska bara lösa logistiken först då de ligger på varsin sida av stan och jag planerar att besöka bägge! Först 30 års-festerna man någonsin blir inbjuden till och så inträffar de exakt samtidigt…?

FÖLJ:

4 svar

  1. Idag är det visserligen söndag, men frukost på sängen blev det helt klart idag. Fast jag erkänner att det snarare var i sängen eftersom både jag och sambon är hängiga samtidigt…

    Hoppas logistiken löste sig med festerna, så typiskt ju!

    1. Äsch då, i sängen/på sängen, mysigt hur som :) Här blev det pannkakor till brunch idag, också lyx!
      Och yes, det löste sig faktiskt med en bil tillslut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.