Jennifer sandström

Friday night on my own.

Fredagkväll och så mycket YAY över det. Ingen afterwork, inga roliga fredagskvällsplaner, absolut ingeningenting planerat – inte ens en mysig pojkvän hemma. Och ändå alltså, bästa känslan. Så precis som Sandra Beijer ikväll, spenderade jag kvällen med mig själv här hemma i lägenheten. Dessutom laddade jag upp med ett spinningpass innan så jag var maxad med endorfiner, det är alltid en fördel. Skypade med Frostis och hennes bebis – det är fruktansvärt mysigt att få höra det där jollrandet över telefonen. Och sen, happ nu då? Så mindes jag plötsligt att den nya Netflix-serien Love började idag – och kvällen var räddad!

Jag poppade popcorn och slog igång första avsnittet av Love.

Någon annan som hunnit se den ännu?

You like it? Jag gillade det!

Andra bra saker man kan göra en fredagskväll on your own: slå på en spellista med Indiedisko och vaxa benen, till exempel. Nästan lite som terapi.

Och nu mina älskade bloggisar, nu tar jag helg-ledigt. För imorgon ska jag och pojkvän åka ut till ett spa (därav hemma-vaxandet, annars går jag helst till salong) och spa:a och bo på hotell. Så jag tänkte helt enkelt ta lite ledigt från alltihop, internet och livet liksom. Hoppas ni får en fin helg! Puss!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.