Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fredag igen.

Hallå och god morgon från mig och granen! 

 
Fredag alltså? Fint! Hänger knappt med. Julafton nästa vecka? Det skulle kunna vänta en månad till så jag hann njuta mer av alla juliga helger innan…

Jag är förresten så gott som frisk nu. Var till gymmet igår, tog det lugnt och det känns bra även idag. Jag är van vid att ha lite längre utdragna förkylningar så jag hoppas att det här var allt som var. Mitt immunsystem är verkligen starkare sen jag började träna och gick ner i vikt?! Men det kanske är logiskt? Är kroppen hälsosam och mår bra blir den inte sjuk lika lätt?

Sitter på bussen påväg till jobbet just nu. Önskar det fanns något spännande att berätta om jobbet men allt är ju jobb och så internt så vad ska man säga om det? Kan istället säga att planerna för helgen är väldigt få. Jag har tänkt köpa en julklapp till Mumin! För att han behöver det. Och eventuellt en julklapp till mig själv, hehe.

Jag skulle vilja ha en ny halsduk… Som passar min nya jacka! 

 

I ett vinterland tycker jag det är rimligt att äga två vinterjackor. De jag har nu skulle nog de flesta frysa i, men jag är väldigt varm av mig (norrlänning). Jag har en gammal dunjacka för nödsituationer i januari-februari – men just nu är dunjacka alldeles för varmt!

Okej små snögubbar – ha en fin dag!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.