Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fredag & höstens mysigaste

God morgon fredag. Ännu en fredag på ljuvliga västkusten, där solen fortfarande lyser och löven gnistrar som om de är gjorda av guld. Vaknar hemma hos mamma och ska i helgen få hänga med mina bästa vänner.

Klockan är redan tio och jag saknar lite att vara i Finland där vi alltid är en timma före (före Sverige och de flesta länder i Europa). Konstig grej att sakna kanske men jag har alltid gillat att bo i tidzoner som ligger steget före Sverige. Trivdes mycket bättre på Nya Zeeland än i Kanada exempelvis. Kändes liksom aldrig kul att få uppleva allting i efterhand som det ju blir när man har en tidsskillnad på runt tio timmar. Men hur stor skillnad spelar egentligen en timma kanske ni undrar? Det spelar kanske mest roll för mitt bloggande och instagrammande, jag publicerar ofta inlägg på kvällen men vid tio-elva kan kännas lite väl sent pga. många har redan gått och lagt sig. Men när klockan är 22-23 i Finland är den bara 21-22 i Sverige – vilket är en perfekt tid att publicera. Och att instagramma vid 8-9 på morgonen kan vara lite för sent, men i Sverige är klockan bara 7-8 och det är mer passande. #lifeofablogger

Utöver det saknar jag inte Finland (bara min zumba och yoga lite, och mina vänner!) och det är nog mest för att Göteborg råkar vara så ofantligt mysigt just nu. Det är som om vinterrusket aldrig ska komma + att jag slipper alla tråkiga vardagssysslor när jag är hemma hos mamma, hehe.

Jag var också smart som packade med mina mysigaste kläder. Har gått runt mest i yogabyxor här hemma och två stickade tröjor som jag hade beställt hem till mamma pga. som student har man rabatt på Lindex i Sverige. Jag har inte köpt en mjuk och skön höst/vinter-tröja på flera år tror jag. Och kände att det var något jag kunde köpa nu, med gott samvete. Analyserar alltid alla köp jag gör väldigt noggrant och spontanshoppar aldrig – förutom på second hand, där är det svårare att vara kräsen.

Den här svarta koftan i alpacka och ull finns här och den gråa på översta bilden finns här (annonslänkar). De finns i fler färger också. Polotröjan är från 2015 och kjolen inköpt i Indien 2016.

Nu ska jag jobba med sökoptimering, svara på mejl och förbereda helgens blogginlägg. Ska nämligen åka till Jönköping i eftermiddag och hänga med det här gänget hela helgen. Bra att kombinera familjehäng med kompisgäng när jag väl är i Sverige!

Hoppas du får en trevlig helg ♥

FÖLJ:

6 svar

  1. Jag gillar också tidsomställningen i Finland, precis som du säger gällande sociala medier men också hockeymässigt. När jag är hemma i Sverige och ser på Nicklas matcher på tv då börjar matcherna redan vid 17:30, vilket innebär att jag faktiskt har lite kvar av kvällen efter matchen, haha.

    1. Haha, underbart! Fast lite tvärtom, att du är hemma i Sverige när du har glädje av den liksom ;)

    1. Haha, +2 UTC – stenkoll på benämningen ;) Och vad fint att ni båda saknar mig, alltså också staden. Längtar tills vi ses nästa vecka. Kram och tack detsamma <333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.