Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fredag, fotografering & fest.

Godmorgon vänner! Här i Helsingfors vaknar jag idag upp till ett härligt höstväder med en bra känsla i kroppen. Molnen ser ut att spricka upp och på kontoret har vi trevliga planer för denna fredag.


Kändes som en dag för spegelselfie och ett väldigt simpelt blogginlägg.

Vi ska ha fotografering på jobbet eftersom vi äntligen kommit i ordning och inrett det nya kontoret vi flyttade in till innan sommaren. Saker som bara händer på startups: man får vara med och inreda sin arbetsplats. Kul ju.

Sen ska vi avsluta dagen med inflyttningsfest, på jobbet alltså. Med oktoberfest-tema. Yay!

Egentligen skulle jag vilja köra ett riktigt bra pass på gymmet följt av soffhäng. Ungefär sådär som mina fredagskvällar brukar se ut, då mest syftat på soffhänget. Dessutom köpte jag fyra(!) böcker igår och känner mest för att dyka ner i dem. 

Men våra jobbfester brukar vara roliga och det var väl ett tag sedan jag senast gick ut?! Fattar typ inte var de där helgerna som man festade jämt försvann? Tycks inte sakna dem i alla fall. Och här någonstans känner mitt tjugofyraåriga jag mig mer som trettionånting.

Fint att mötas av detta en fredagmorgon:


Hehe.

Trevlig fredag på er! Har ni några spekatkulära planer eller ska ni fredagsmysa? 

FÖLJ:

6 svar

    1. Att vila är inte att underskatta om man mår sådär – så krya på dig och om du mår bättre hoppas jag också du kommer iväg till fantastiska Göteborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.