Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Bra saker jag läst på senaste.

bra-saker

*Sandra Beijer tipsar om en ny Netflix-serie och två andra serier. Perfekt för den här hösten känner jag, min Mumin har fått mig att bli en sån serie-junkie.

*Hos Christine's Stories kan ni läsa en utförlig och fin lista om bloggar, där hon delar med sig av tips på genuina och personliga bloggar inom olika kategorier.

*Resebloggen Lanclin, familj i tyska Bayern, skriver ett gulligt inlägg om mixen av tyska och svenska och ord som barnen i familjen lätt blandar ihop mellan svenskan och tyskan.

*Lanclin har också förklarat varför Oktoberfest firas och bloggen går lite i det temat just nu. Superkul tycker jag som är exalterad över att jag äntligen ska få bära min dirndl igen på jobbets inflyttningsfest med Oktoberfest-tema! Såhär såg det ut sist jag bar min dirndl på frülingsfest i München.

*Äntligen Vilse har varit på roadtrip i Lettland och berättar om resan både i text och med ett gäng magiska bilder. Jag har aldrig funderat på att åka till Lettland, men det kanske kunde vara något?

*Träningsbloggaren Lina tipsar om riktigt bra rump-övningar! Jag tar emot all träningsinspiration jag kan få även om jag helst tränar med min kollega Jasmin som gärna agerar grym PT ;)


Har ni läst något särskilt bra där ute på internet i veckan?

FÖLJ:

16 svar

 1. Hej fina! Har ju följt dig ett tag nu och tänkte självklart på dig när jag fick utmaningen att lista elva bloggar jag gillar till Liebster award. :) Om du vill vara med så kan du kika in mitt inlägg från igårkväll så finns all info där. Fortsätt med det du gör, det är grymt. Kram!

  1. Men hej söta! Vad gulligt av dig Amina <3 Så fin komplimang, tack! Har faktiskt fått den utmaningen en gång tidigare också men inte hunnit med att svara, får se om jag får tid och idétorka framöver - jättekul att få utmaningen i alla fall! Kram på dig

 2. Det här hör inte till inlägget, men nu tyckte jag att det var hög tid för mig att kommentera. För kanske något år sedan (tiden går så fort) så hittade jag din blogg via Elaines. Och jag fastnade direkt. Kanske berodde det på att du flyttade/flyttat till Finland (jag har bott där halva livet), så nyfikenheten fick mig att varje dag gå in på bloggen. Men sedan var det så mycket mer jag fastnade för. Och nu är jag helt beroende. Jag går in på din blogg minst en gång varje dag, ibland flera… (har jag inget liv eller?:D) men alltså. För det första. Du skriver så OTROLIGT bra. Varenda gång förundras jag över hur fint du skriver, och att det liksom händer varenda gång. Det är verkligen en begåvning som inte alla har, att du fångar läsaren genom ord. Och det spelar ingen roll vad du skriver om, jag läser allt även om innehållet kanske inte skulle intressera så värst mycket. Men jag blir alltid så glad över att läsa dina texter. Och för det andra så lyckas du verkligen med att skriva en bra blogg. Man tröttnar aldrig för du blandar olika ämnen, och det märks att du lägger ner din själ i varenda inlägg. Alltså hjälp jag vet inte vad jag mer ska skriva. Mer än att du är en av mina favoritbloggare (och listan är lång). Din blogg går jag in på när jag vill bli glad eller inspirerad. För det vet jag att jag blir. Du vet verkligen hur en blogg ska se ut, och vad den ska innehålla. :) nu när jag tänker efter så skulle jag jättegärna vilja ha ännu fler typ personliga och vardagliga inlägg, och bilder på dig själv. För du är så otrooooligt vacker. Så sjukt fin. Och det är inte allt för många människor som har både en vacker utsida, men även insida. För den uppfattningen har jag fått genom bloggen, att man gärna skulle vilja vara din vän. Nu svamlar jag en massa, men jag vill att du ska veta att jag uppskattar dig och din blogg jättemycket! Och förresten så är ju du och mumin (älskar det, så gulligt:D) typ dream couple, båda så sjukt snygga. Var tvungen att säga det för jag tänker på det varenda gång jag ser bilder på er;) Jo men ha det bra och fortsätt som du gör, och tack för att du bloggar och delar med dig, det uppskattas väldigt mycket! Hälsningar från en 19-årig tjej från Dalarna

  1. Alltså Elisa, det här kan ju vara det finaste regn av komplimanger någonsin. Det var det första jag läste när jag vaknade (ja som bloggare är att kolla kommentarsfältet något bland det första man gör på morgnarna) och kunde inte få en bättre start på den här fredagen. Wow vad du är supermegagullig. Hur kommer det sig att du bodde i Finland, är du ursprungligen finsk? Och hur hamnade du i Dalarna? Så himla glad att du skrev pga det är så kul att få höra mer om vem läsarna bakom bloggen egentligen är. Såg att du ju kommenterat ett par gånger tidigare också <3

   Kul att höra att du uppskattar mitt skrivande och bloggande, de komplimangerna värmer alltid extra mycket!! Även om de också kan vara svåra att ta in ibland ;) Och att du dessutom upplever det inspirerande, alltså blir så glad!

   Tusentusen tack för alla fina ord Elisa och för att du tog dig tiden att lämna en så fin kommentar! Det är sånna som du som gör allt det här så himla värt det. Kram!

  1. Precis Åsa – exakt det jag också tänker!! :) Tänker samma sak när jag ska åka till Indien i vinter och Finnair flyger direkt ;)

   1. Ja, det är ju bara att passa på! Jag flög från Helsingfors till New York direkt en gång (eh, ja först härifrån till Hfors då..) så NY kanske också är ett resmål att tänka på?

 3. Åh, vilka toppentips! Är halvlett men har bara varit i Riga en gång så ska lusläsa och spara Äntligen Vilses reseskildring i helgen. Känns ju verkligen som en roadtrip en själv borde göra när ens farfar cyklat genom halva landet på flykt från tyskarna och farmors bror flydde därifrån i roddbåt till Gotland ;) <3

  1. Oj vilken story, med cykel och roddbåt, vilka tider. Det verkar himla fint där – så en roadtrip är knappast en dålig idé :) Kul att du uppskattade tipsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.