Jennifer sandström

Fraser Island paradise ❤

Åh mina vänner,

Alltid när jag kommer till fantastiska platser och har fantastiska upplevelser så önskar jag att alla människor fick se och göra det som jag fått lyckan och möjligheten att se och göra. Har haft absolut underbara dagar på Fraser Island och är alldeles vimmelkantig efter äventyret. Är så enormt glad och tacksam över att jag är här och allt jac får uppleva! Jag har inte mycket energi just nu, ska tillbringa kvällen med vänner här och äta middag och måste även tvätta. Att ta med vit bikini, ljusa jeansshorts, vit ryggsäck och ja i princip allt vitt var väl inte smartaste draget för en backpacker – särskilt inte till Fraser. Berättar mer om äventyret så snart jag får tid.

Puss o kram på er!

Ps. Kan knappt bärga mig till jag får sätta fötterna på svensk mark o träffa alla mina käraste!

20121128-171337.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.