Jennifer sandström

Första dagen på Bridge.

Idag var det äntligen dags. Dags att börja på Bridge, IT-företaget där jag ska jobba som intern under ett år. Jag kommer pyssla med sälj och marknadsföring och vet ni vad? Efter första dagen så känns det hur bra som helst. Kollegorna verkar hur fina som helst. Maten var hur god som helst. Kontoret var fint, i indiska mått mätt. Och jobbet, ja det ska bli utmanande och kul!

Här har vi ingången.

20130701-224707.jpg

Och så har vi mig och Sukesh, som är en av de jag kommer jobba närmast med. Han är som chef över oss interns och tar hand om oss väl.

20130701-224723.jpg

Lunchen på kontoret lagas av en indisk kvinna som man kallar för “storasyster”, ett ord på indiska som jag inte kan stava men som låter något i stil med “tjitji”. Hon kommer även med kaffe, frukt och andra godsaker under dagen. Det kommer vara lika uppskattat varenda dag, det känner jag på mig.

20130701-224735.jpg

Vad tänker ni när ni ser bilderna? När jag berättar? Jag vet inte själv vad jag tänker, det känns som om jag kommer vänja mig så snabbt. Det känns också som att det gick väldigt snabbt från att vara i Sverige till att plötsligt vara här och det är som att huvudet inte riktigt hänger med. Som att, är det verkligen mig det händer?

Och ja, det råkar det faktiskt vara. Jag är så tacksam över att jag har fått den här möjligheten. Jag tror att jag och Indien, och jag och Bridge – vi kommer nog kunna trivas ihop.

FÖLJ:

6 svar

  1. Jag tänker att jag känner igen mig supermycket från när jag var i Sri Lanka! Allt är liksom så främmande och konstigt men härligt och spännande på samma gång :) Det kommer bli awesome, det är jag säker på ;) Kram på dig!

  2. Jag tänker att jag är så himla glad för att du verkligen verkar trivas och att standarden och allt, jobbet framför allt verkar så himla bra! Jag tror också att du kommer vänja dig så galet fort, liksom glömma de “svenska rutinerna” och verkligen bli supervan och bekväm i dina nya, i ditt nya land, jag älskar det Jänkz, jag älskar det! puss min kära!

  3. Hej, hittade just hit till din blogg och kommer nog fortsätta kolla in här ibland! Ville bara säga hej, är väldigt dålig på att kommentera annars.
    /Rebecka (en fellow norrlänning)

  4. Jennifer! Detta ser så bra ut. Jag tänkte förresten på detta med standarden, den ser faktiskti helt okej ut i mina ögon. På något sätt hade jag förväntat mig mycket värre. Detta är ju bara för bra, ett riktigt jävla äventyr som du senare ska prata om i ditt sommarprat när du blir en superkänd författare. Så JÄVLA bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.