Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

för fint för att vara sant ❤ ❤ ❤

 I morse fick jag en väldigt, väldigt bra start på dagen när jag vaknade och såg vad en nära vän hemifrån postat på min wall… Alltså, jag menar, hur fin kan någon vara??? Blev alldeles tårögd och ville krama min Anna genast!

20121009-114839.jpg

Sådana här stunder inser jag hur lyckligt lottad jag är med mina vänner. Anna är en fantastisk tjej jag lärde känna när vi var ungefär 12 år gamla. Vi spelade i samma basketlag och blev ganska snart väldigt nära vänner och det har vi varit sedan dess. Vi har delat så många skratt och tårar och bråk och fighter (fighter förmodligen på grund av vår lika egenskap om att alltid ha rätt). Och har väldigt många sjukt fina minnen tillsammans… Några resor, vår första fylla, många sleep overs, flera midsommarfirande i rad, nyårsaftnar, fjällvandringar osv osv. Jag älskar Annas härliga humor och hennes glädje, man blir på så himla bra humör av henne! Hon är en vän jag utan tvekan tänker ta med mig, och vet kommer hänga med mig, hela livet! Tack för att jag har dig ❤ ❤ ❤

Anna och jag, för fem år sedan… 14 och 15 år gamla!

Och ni är ett flertal vänner där hemma som är med mig varje dag här i mitt hjärta. Det ska bli så fint att komma hem till jul och få mysa och kramas med er alla!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.