Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

kvällstankar om min existens och hälsa och sånt

Klockan är strax före ett, på natten. Mina dagar här är så lugna och sköna och inte så innehållsrika att jag liksom gärna är vaken sent om kvällarna och sover lite längre på morgnarna. Det är så jag fungerar bäst. Fast ärligt talat börjar bli lite uttråkad, särskilt med tanke på att jag varit sjuk de senaste dagarna… Ja, igen. Var sjuk första månaden här och nu IGEN. Jag saknar tempot hemma i Jönköping, alltid något som händer, spännande jobb och annat trevligt och viktigt. Här är allting mest en semester och visst det är ju helt underbart, men man behöver lite balans.

Hur som helst så ligger jag här i min säng just nu och funderar över min existens. Jag har aldrig förut känt ett behov av att hitta mig själv, förrän nu. Och det är inte så att jag känner mig vilsen, men jag undrar liksom lite, vem är jag och vad står jag för? Vem vill jag vara och är jag den personen fullt ut? Jag funderar lite kring träning, mat och vikt. Jag vill så gärna börja boxning för det verkar så kul och bra träning. Boxning och dans, mitt mål när jag kommer hem. Och jag vill kämpa mig till en vältränad kropp, det ska jag ha en dag! Samtidigt läser jag om en vän som fått ett återfall i sin anorexia och jag går sönder lite inombords. Jag tror det får bli ett blogginlägg en annan dag, om jobbiga mat-tankar och vikt-hets och skönhets-hets osv.

Luddigt inlägg, men det behövs också ibland! Nu är det läggdags. Medan jag bloggade detta och hamnade på andra bloggar osv så han klockan bli två. Puss på er!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.