Jennifer sandström

för att det är en del av mig

En anonym liten kommentar räckte för att jag skulle ta mitt förnuft till fånga och inse att det är klart att jag ska skriva på svenska. Mitt älskade, vackra språk, hur skulle jag någonsin kunna svika dig? Jag menar, titta bara på alla å:n, ä:n och ö:n, hur kan man vilja vara utan dessa fina, små skapelser? De andra kommentarerna som trillade in fick mig dock att tänka lite och jag kommer nog blanda, mest svenska men lite engelska när det känns relevant. Tack för att ni tog er tiden att tala om vad ni tyckte, ni är så fina!

Apropå engelska så längtar jag till den dagen då min engelska flyter på i samma tempo och med samma lättsamhet som mitt modersmål. Jag har gått från drömmen om att skriva en bok, till drömmen om att skriva en bok på engelska. Mina drömmar kommer sluta i oändligheten en dag och jag älskar det, ingen dröm är för stor för att drömmas!

Så ja, nu är jag tillbaka på mitt svenska spår och jag ska göra mitt bästa för att skona er ifrån inslag av engelska ord och termer mitt i meningar (även om det kan bli svårt), för jag vet själv hur mycket jag kan irritera mig på sådant.

20120801-103746.jpg

FÖLJ:

2 svar

  1. sv: Nej det är tyvärr inte jag som har skrivit den, men vet heller inte vem som har gjort det. Visst är den bra ♥ Hoppas att du fortsätter att titta in! Kramkram

  2. Jaa, svenska är bäst! Även om engelska inte är något problem.
    Men det känns som du är superbra på engelska som varit i USA, Kanada och nu i Nya Zeeland och hela din utbildning var väl på engelska ifrån början också? ^^
    Måste vara bra mycket bättre än mig åtminstone, haha :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.