Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fina himlar och blåbärsmuffins.

Igårkväll var här i Göteborg ett himlans åskoväder! Blixtrarna var otroliga och gnistrade över hela himlen. Precis när vi skulle sova small det som värst. Men det är rätt mysigt kan jag tycka och är så fascinerad av blixtrarna! Himlen var dessutom sagolikt vacker samtidigt som ovädret drog in över oss.IMG_0384.JPGIdag har varit en hyfsat lugn men behövlig dag. Skaffat mig en försäkring så som man bör. Ringt några samtal. Och gjort ett litet jobb som förhoppningsvis kan leda till något. Men viktigast av allt: bakade blåbärsmuffins!!
IMG_0383.JPG
Vi har även besökt Gunnebo Slott i helgen (har ju inte pratat med er på evigheter…). Jag har inte varit där innan trots att moster min bor så nära. Vackert var det! Poppis för bröllop tydligen. Och fikat var awesome. De hade en Ginger Ale från Naturfrisk som är danskt och den var hur god som helst. Fikade mandelkanelbullar. Har fikat rätt mycket de senaste dagarna, eller ätit väldigt gott – så mums!
IMG_0385.JPG
Igår var jag och min T inne i stan och kollade läget. Jag visade honom runt i city-delarna och har sparat de mysiga områden i Haga osv tills imorgon! Vi mötte även min fina Sofia, en av mina besties från högskolan och fikade i någon timma. Som vanligt en hel del killsnack och andra livsuppdateringar.

Och det var allt just nu! Hur mår ni?

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.