Hejdå Finland, for now.

Hopp hopp hopp. Fredag är det idag. Även om varje dag varit som en underbar, ledig dag de senaste två-tre veckorna. Jag har funderat och verkligen tänkt göra om min blogg-design, är så himla less på den. Men har inte kommit till skott…. Kanske nu i Göteborg? Dit flyger vi idag. Jag tar med mig min T och tänker visa honom mitt Göteborg.

Och nu är vi påväg!
Först buss…
IMG_0363.JPG
Sen metro. Sjukt snygga metros i Helsingfors, så orangea.
IMG_0367.JPG
Nu sitter vi vid gaten och väntar. SAS till Stockholm och byte där. Har insett att jag flyger himla prisvärt med SAS ungdomsbiljett – upp till 26 år dessutom. Hett tips!

Har för övrigt haft fina veckor här i Finland. Och kanske ses vi snart igen?

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

1 kommentar

  1. 26 augusti, 2014 / 14:04

    Då kommer du gilla metron i Bryssel. Orange, orange.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?