Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fest på kontoret.

Och det var ju trevligt! Tycker stämningen på STS är så härlig, det märks att folk älskar vad de gör och är passionerade över det. Vårt rymdtema var väldigt framtidstänkande och nu satsar vi på att erbjuda språkresor till Månen och Mars… :-)

     

Vill även berömma min chef. Mina kollegor har börjat uppmärksamma det här faktumet att jag har en blogg och han öppnade till och med upp den under arbetsintervjun. Så nu bara väntar han på att bli omnämnd här. So here we go. Det är den stilige mannen på bilden nedan. I min uppfattning får han alla att känna sig välkomna och delaktiga. Pushar och peppar, leder i rätt riktning. Och sen råkar han vara fantastiskt rolig, faktiskt. Det ligger alltid ett skämt eller ordvits på lager och finns alltid ett svar på tal. Smart kille också uppenbarligen! Sist men inte minst är jag fortfarande imponerad av karaoke-framförandet igår, det var inte första gången han sjöng S**** G****.

 

Å andra sidan har jag ju inte jobbat särskilt länge så man kanske inte ska ropa hej… Haha.

Trevlig fredag på er! Jag är pepp och glad på fredag, helg och pappa-dotter-häng. 

Puss!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.