En bättre fredag.

 

Chefen kom med klubbor.

    

Solen lyste. 

  

Alkoholfri mojito på Heaven23.

   

Bror min!

 

Pappsen! 

 

Och så stans bästa räkmacka med bästa utsikten, på heaven23 det också alltså.

Hade en riktigt bra dag på jobbet. Älskar när det är mycket att göra så tiden liksom bara springer iväg, visst det är lite stressigt men jag tycker också det är kul. Särskilt kul när man tar initiativ till att testa andra uppgifter! 

Kvällen har jag ägnat åt att leta flyg… Det är en hel vetenskap. Medan pappa diskade min disk. Haha, alltså lilla pappa, hans energi är helt otrolig. När jag bor ensam blir jag så himla lat när det kommer till att ta hand om mitt hem. När jag bodde med Mumin ville jag ha det tiptop!

Och nu säger jag godnatt. Godnatt!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

2 Kommentarer

 1. 18 april, 2015 / 15:38

  Åh vad mojiton såg god ut! Blev SÅ sugen nu :D

  • jennifer
   Författare
   20 april, 2015 / 11:44

   Jag äääälskar mojitos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?