Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

To the moon.

Godmorgon bönor.

Idag vaknar vi upp på Hisingen med solsken och ännu en skottlossning son skedde igårkväll. Området jag förra helgen traskade igenom och tyckte kändes sjukt nice, lite “här vill jag bo”-feeling. Naturligtvis känner man sig inte trygg när sånt händer, även om det kan hända varsomhelst. Det rubbar absolut ens naturliga trygghet av att känna sig säker. Men så många fler människor på denna jord lever i betydligt mer otrygga områden, kan vara värt att komma ihåg.

Idag har vi kickoff på STS. Alla landskontorschefer är här och gör viktiga grejer samt laddar inför sommarsäsongen. Är så kul att vara ny på ett företag, det är ju mycket som händer inom ett företag som funnits i 60 år och det är intressant att snacka med någon som jobbat där över 20 år och liksom upplevt första faxen… 

Och ikväll blir det lite av ett rymd-party. Jag tog på mig min rymdigaste tshirt som jag är väldigt förtjust i. Diggar silver på kläder, naglar, skor osv.

   

God morgon hissen!

Gött att det är torsdag idag. I morgon kommer världens bästa pappa på besök hela helgen! Och Göteborg lovar sol. Det kommer innebära sightseeing runt hela stan by foot! Min pappa promenerar kanske mest i hela Sverige. Vet inte vad han snittar nu när han har lite för mycket på jobbet men under några år har det väl varit nio mil i veckan. Vardagsmotion på en helt ny nivå! Min pappa är väldigt mycket allt eller inget, så när de drog igång en stegtävling på jobbet en gång i tiden så gick han all in, och slutade aldrig. Haha.

Hopp hopp, önskar er en fin torsdag! Puss och kram! 

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.