Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Favoritjeansen.

Jag har alltid trott att man som “människa” är skyldig att ha olika kläder på sig varje dag. Jag vet inte var tanken om detta kommer ifrån?! Men något säger mig att det måste vara en rätt typisk tjej-grej? Jag har i alla fall insett att när man bor med endast en resväska med kläder och dessutom har väldigt låg inkomst är det sjukt orimligt att försöka “komma på nya outfits dagligen” samt gå runt och spontantshoppa nya kläder. Dessutom finner jag inget direkt nöje i det (som vissa faktiskt kanske gör och det är ju ok).

Min stil må vara väldigt tråkig i dagsläget – men ack så skön. Gick från mönstrat och färgglada kjolar under våren/sommaren till att ha anammat hösten med mycket grått och naturnära färger. Mumin kan möjligen omedvetet influerat mig lite då hans favoritfärg är grå…..

IMG_1077.JPG

Det här är i alla fall jeansen jag bor mest i just nu, mina gråa Levis som jag köpte i Indien för en billig peng. Tröjan är även mer användbar ju kallare det blir utomhus. (-1 i morse!!) Jag köpte en grå, såndär extremt lång kofta, men lämnade tillbaka den då det kändes som ett onödigt köp. Haha… Försöker just nu lägga upp en strategi över hur jag ska överleva vintern – vet liksom inte vad för skor eller jacka man bör ha?

Och så två till selfies i spegeln. En där jag gäspar (charmig) och en där jag inte gäspar utan ler åt mig själv i spegeln!

IMG_1079.JPGIMG_1078.JPG

Ja, lite lätt sömnig dagen till ära. Ska ta mig an den där engelskauppgiften nu…

Puss på er!

FÖLJ:

Ett svar

  1. jag äger just nu: tre par byxor. tre tjocktröjor. 10 linnen (ca). jag tror det här med nya kläder varje dag hänger ifrån när man var liten, när man var ute, blev skitsmutsig varje dag osv. typ samma kläder = smutsigt. i och för sig får jag tvätta mycket, men byxor kan lätt användas tre dagar i rad om man vädrar (hänger upp) dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.