Jennifer sandström

Färgglada fåglar.

Iklädd min blåa, korta kjol och en topp med någon form av fåglar på. Fåglar i rosa, blått, grönt, gult och orange. Bara ben med cykelbyxor som avslutas med en spetskant, mest för att kjolen annars är alldeles för kort. Jag har inte riktigt förstått att våren blivit sommar i hela Europa nu, här har vädret stått stilla i ett par månader. Men nu känns det som att, nu kanske får jag smaka på sommaren på riktigt. Det är så varmt idag att det kommer bli en sån där jobbig dag, därav så lite kläder som möjligt. Saknar dock fortfarande sommarskor, går i mina converse som snart är för trasiga.

20140606-094948-35388493.jpgEn diskret bild på kontoret, ni får hålla tillgodo med det. Och ja, jag börjar bli lite blond i topparna för att de är lite slitna. Frisören här klippte mig på cirka två minuter, och det kostade 11 euro, så ja.

Och det känns bra. Vaknar med ett leende. För det är fredag och sommar och min tyska väninna som jag bodde med i Indien, hon kommer ikväll. Jag tror inte jag kunde känna mig mer exalterad över det.

Förresten, kom till kontoret och blev påmind om vilken dag det är idag när norrmännen det första de säger är “gratulerer med dagen!”. Min första tanke: eeeeh, jag fyller inte år? Och sedan påminner de mig om nationaldagen…. :-)))) De kan ju sin grej, nationaldagar. Så ja, grattis Sverige. Du är fint och snart får jag se och känna på dig!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.