Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Faraway Finland: Säsong 1

Vänner, vänner. Jag vet inte om ni lyssnat på podden som jag och Malin gjort? Vi har inte tillgång till full statistik så har inte riktigt koll på hur många som faktiskt lyssnat. Men, tänkte i alla fall berättat att vi nu avslutat första säsongen. Hösten har dragit igång med full fart, Malin har fått en anställning på deltid och jag börjar min skrivkurs!

Så det passar ganska lägligt att avsluta såhär och så får vi se om och när säsong 2 kan tänkas komma. Kanske nästa vår? När man är som mest pepp på de här breddgraderna? ;) Vi har fortfarande massvis av idéer på avsnitt vi skulle vilja göra, så det vore kul att göra en andra säsong lite senare.

Säsong 1 av Faraway Finland innehåller 15 avsnitt och jag har plockat ut mina favoriter som är värda att påminnas om:

* 10 lyxiga saker med att bo i Finland (lyssna)
* Borgå – våra bästa tips (lyssna)
* Helsingfors – off the beaten track (lyssna)
* Finlandssvenska poddar du måste lyssna på (lyssna)
* Hur många sjöar finns det i Finland? (lyssna)
* Går det att jobba på svenska i Finland? (lyssna)

Vi tackar för oss såhär långt och ses förhoppningsvis igen! 

FÖLJ:

2 svar

  1. Jag har lyssnat på alla och om gör fler avsnitt är jag gärna med som gäst! Jag har drivit ett B&B i snart tio år, har en italiensk make och älskar ämnen som Finlandsbilden, utlänningar i Finland och turism i allmänhet 😊

    1. Oj vad roligt att höra Nora! Tack så mycket, det uppskattas :) Tycker din bakgrund låter väldigt spännande. Så ska absolut ha dig i åtanke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.