Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

”Faaan!”

Kan du köra bil i Göteborg så kan du köra bil i hela världen.

Min söndag spenderades till stor del såhär:

Bakom ratten på mammas Mercedes. Lätt suckandes. Lätt förvirrad. Och med väldigt många utbristande av ”faaan!” högt för mig själv. Jag fick nämligen agera lite chaufför fram och tillbaka till Hisingen för födeseldags brunchen som mamma ordnat igår + en tredje gång för att hälsa på kompis Sofia.

Jag kör med Google maps hela tiden, men kör ÄNDÅ FEL. Jämt. Varje gång. Det är en mardröm att köra mellan stan och Hisingen. Lär mig aldrig.

Körde dessutom med helljusena på i typ 20 minuter. Vadå var det ingen som blinkade till dig? Tänker ni då. Jo, det var det. Ganska många. Skyller allt på att vindrutetorkaren och helljusen sitter på samma spak (skaffa ej Mercedes, märklig lösning det där). Och skyller även på att spaken är lite seg. Dubbelkollade helljusen cirka tre gånger efter alla bilar som blinkade åt mig. HEHE.

Men som sagt. Söndagen i övrigt var det inget fel på. Gillar ju att köra bil också (läs: lyssna på megahög musik för mig själv i bilen).

Mamma fyllde år. Grattis älskade mamma! Så vacker och strålande är hon! Här med en chokladtårta fylld med kola- och chokladkräm, toppad med grädde och färska jordgubbar. Vattnas i munnen va?

Och bror min fick sin födeseldagspresent. 4 kg black angus-hamburgare. Vi gillar att ge bort presenter som kommer till användning i den här familjen.

Slutligen hälsade jag på min högskole-kompis Sofia. Hon är världens gulligaste och älskar att tjöta. Vi tog ikapp sen senast och käkade popcorn.

Det var den helgen. Betyg? 5 av 5 tror jag minsann.

Vet ni vad jag är enormt sugen på just nu? Sockerstopp och gym! Kroppen skriker efter hälsosamhet!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.