Jennifer sandström

Ett stycke magi en höstkväll i september.

Det känns som om det nästan hände plötsligt. Hur kvällarna liksom från en dag till nästa var så mycket mörkare. Dagarna något kyligare. Häromdagen blev det officiellt höst i och med att natt och dag var lika långa och med andra ord går vi mot det där mörkret nu, igen. Men innan vi slår igång Melissa Horn och blir alldeles höstdeppiga, låt oss fokusera lite på det vackra. Ni vet, se hur färggrant allting är, eller åtminstone trädens löv och marken som börjar täckas av dem. Känn hur inte bara kylig men också frisk luften är.

Och så solnedgångarna, de är om möjligt ännu vackrare under denna årstid. I veckan promenerade jag längs med havet och upplevde magin. Stannade till och tog lite bilder för att göra promenaden något roligare även om den var alldeles perfekt så som den var, med den här utsikten.

Att stå i bryggan är kanske min favorit-position i livet. Drömmer lite om att kunna gå ner sådär graciöst från ståendes, som man gjorde som barn. Hoppbilder är också en bra grej för att liva upp vilken stund som helst.

Andra bra höstgrejer man kan göra: vandra i skogar och på berg (om man har sånna i närheten), plocka svamp och bär så länge de finns kvar, boka resor inför vintern, ha sleepovers med vänner, bunkra upp med fina doftljus och se till att ha abonnemang på Netflix, Viaplay och HBO.

Hur mår ni denna höst mina älskade bloggvänner? Njuter ni av den? Känner ni av den? Hur gör ni för att förbereda er inför kommande månader?

FÖLJ:

6 svar

 1. “Men innan vi slår igång Melissa Horn och blir alldeles höstdeppiga” – haha! Känner igen det där. Winnerbäcks platta Söndermarken är ungefär samma sak fast för mig. I övrigt håller jag med, vara ute i skog och natur när allt doftar höst är så jädrans nice alltså! Hösten är magisk!

  …och så ska jag dra och lösa nytt träningskort i dagarna. En vacker dag kanske jag också knäcker ner mig själv i sån där brygga-grej. Eh.

  1. Haha! Oh, Winnerbäck är också en typiskt bra höstartist även här.

   Knäcker ner… Man får passa sig så man inte knäcker ryggen. Ett tips är alltså att ligga platt på rygg och gå upp i brygga den vägen, lättare än det ser ut faktiskt! ;)

 2. Jag mår verkligen skit men är på väg ur det hoppas jag. Jävla destruktiva förhållande. Förstört alldeles för många år för mig. Och ska på Winnerbäckkonsert nästa vecka för att inviga hösten…

  1. Åhnej usch, supertrist att höra :( Jag hoppas också att du är påväg ur det och att alltid blir bättre <3

   Winnerbäckkonsert, kan man börja hösten på bättre vis? Tror inte det. Njut av den för mig också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.