Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Era kommentarer ❤

Min favoritstund på dagen är när jag loggar in på min blogg och ser att det dykt upp en ny kommentar! Jag har ingen gigantisk blogg och blir inte överöst med kommentarer, utan jag bloggar väl egentligen mest för min egna skull (och för att hålla släkt och vänner uppdaterade) – och för att jag skulle explodera om jag inte fick tömma mitt huvud på alla ord och tankar. Men att jag då och då får fantastiskt fina komplimanger för min blogg är absolut någonting som hjälper att hålla skrivarglädjen vid liv! Att få höra att jag lyckats inspirera åtminstone en människa där ute, det är för mig guldvärt och det får mig att aldrig någonsin vilja sluta blogga.

Ibland glömmer jag bort att ni klickar in er dagligen här för att läsa vad jag skriver. Ibland tror jag att det bara är jag och bloggen på tumanhand, + alla ni som terroriseras på Facebook av alla mina bloggupdateringar och egentligen inte alls vill läsa min blogg men liksom inte kan låta bli att klicka på länken när den dyker upp i nyhetsflödet. Men så ibland påminns jag ju om att det finns någon där ute som faktiskt uppskattar mina små texter. Och varje gång chockeras jag lite grann och lovar mig själv att påminna mig själv om de fina ord jag får höra, när självförtroendet tryter.

Så även om jag inte skulle sluta blogga även om ni alla slutade läsa, så vill jag tacka er för att ni läser. Det betyder massor för mig! Och att få en fin kommentar, en komplimang, det förgyller hela min dag och min vecka till och med – det är guldvärt, tro mig!

Såhär glad blir jag av att ni läser och särskilt av underbara, små kommentarer.
Min själ liksom gör en liten piruett inom mig!

FÖLJ:

4 svar

  1. Hej tjejen, vad härligt att sitta här och läsa ikapp! Nu tar vi tag i motionen igen va?! Jag är, i likhet med mig, lite krasslig… Har liksom liiiiite ont i halsen som inte vill släppa. Och jag lovar att det inte är en dålig ursäkt! Kram på dig!

  2. Jag har inte längre Facebook, följer (ändå) din blogg med nöje :) Värmer att det uppskattas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.