Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Era kommentarer ♥

Min rutin när det kommer till nätet och sociala medier är att kika in på Facebook där mest aktivitet sker i grupperna jag är med i samt avlägga något fniss åt “Dr Status” eller “Dagens Otydlighetsros”. Sedan ska mottagna snapchats spanas in och en snapchat skickas iväg. Kolla om något spännande mail trillat in. Kikar eventuellt lite på instagram. Läser de bloggar som uppdaterats via Bloglovin'. Har även infört rutinen: svd.se nu… Och slutligen min absoluta favoritdel: att läsa era kommentarer ni lämnar i bloggen!

Det är något speciellt med att få respons och reaktioner på det man skriver. Jag älskar det! Uppmuntrande ord och komplimanger, egna storys, tips, kritik – vad det än är så tar de tacksamt emots. Ibland svarar jag inte direkt men jag försöker gå in och svara senare. Ska försöka installera en plugin så ni kan få mail-notiser när någon svarar på er kommentar!

Ett tips till er är att gå in på Gravatar – då kan ni koppla en bild till er emailadress som dyker upp varje gång ni kommenterar. Det vore kul att ha en bild kopplad till era namn – särskilt när det ibland är många med samma namn :)

FÖLJ:

6 svar

  1. åhh, jag tycker det verkar så himla krångligt allt som har med wordpress att göra, blir helt skraj när allt är på engelska haha…

  2. Nu har jag försökt mig på att fixa en gravatar, får se om det funkar nu helt enkelt :) Bra att du sa till om det, har funderat ett tag på hur man gör! Njut av din sista vecka nu och sug åt dig av allt härligt! Gå till det däringa stället en sista gång som är fantastiskt fint eller som du älskar :)

    1. Snyggt Gabriella – nu blir det ännu trevligare att läsa dina kommentarer! Tack. Det där tipset tog jag faktiskt till mig, ska klura på vilket ställe jag vill besöka en sista gång (för den här gången) kram!

  3. Taaack för tipsen Jennifer, har funderat på det länge.

    Njut av tiden du har kvar i Tyskland, och precis som Gabrilla sa besök alla dina favorit ställen nu, inte för en sista gång utan för att minnas det bättre tills nästa gång du kommer dit.

    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.