Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Hello Little Miss Friday.

Igår firade vi långeman, min svenska kollega, som fyllde år. Det finns en italiensk restaurang nära vårt kontor, Bella Rosa, som serverar trerätters lunch för 7.50€. Bra pris och god mat. Bra för födelsedagar.

20140725-081246-29566891.jpg

På eftermiddagen kände jag mig sjukt hängig och tänkte nu får jag halsfluss. Så jag gick hem lite tidigare och vilade. Och idag är jag såhär strålande och känner mig inte så sjuk! Bara lite huvudvärk.

20140725-081040-29440344.jpg

Är påväg till registration office här i München – för när man flyttar härifrån ska man tydligen avregistrera sig… Är lite allmänt opepp på livet, möjligen till följ av PMS. Ni vet hur det är. Känns lite som att livslusten klivit ur kroppen och står bredvid och ler. Haha, för att låta dramatisk. Försöker göra det bästa av det. Är ju fredag osv, min sista fredag här för den här gången. Och varmt och fint väder har vi idag också! I eftermiddag ska vi göra “geocoaching” (om det var så det hette?) med jobbet och ha barbecue, det låter ju också trevligt.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.