Jennifer sandström

Ingenting viktigt egentligen.

Halloj! Hur mår ni? Jag mår väldigt bra. Allmänt just nu i livet också. Känns fint att vara vid liv. Har tvättat min förmodligen sista tvätt här i München, det känns bättre än något annat pga den jäkla tvättomaten jag måste gå till. Samtidigt känns det rätt “retro” över hela grejen med tvättomater, lite som att färdas tillbaka i tiden och det är ju mysigt. Men nä, tvättmaskin och torktumlare står på min lista över krav för nästa bostad… Jag är dessutom av tron att man kan tumla allt i torktumlaren, har ni någon åsikt i frågan eller hur gör ni??

Satt utanför tvättomaten och åt pretzel till middag. Kändes inget vidare, det är min vanliga frukost här. Och pretzel till frukost OCH middag är nog inte det bästa, även om jag är himla förtjust i dem. Jag längtar (eller framför allt magen min som mår sådär) efter lite bättre vanor när semestern min drar igång nästa vecka. Hehe.

20140723-204955-74995556.jpg

Var och tränade på lunchen idag med Lena. Hon är sjukt stark och kör fria vikter med stänger och grejer bland mestadels grabbar. Hemma i Sverige tror jag det är fler tjejer än här som gör det? Tror tränings-hälso-hetsen-whatever är lite längre gången där hemma än här i Tyskland, haha. Själv kände jag mig svag idag, så som man gör ibland. Men det var skönt!

20140723-205340-75220514.jpgHär traskade jag till Edeka, mataffären vid vårt kontor dit vi nästan alltid går och köper sallad från deras salladsbuffé till lunch.

Jahapp. Torsdag i morgon, sen fredag och helg. Sicken skön vecka!

FÖLJ:

5 svar

  1. Herregud människa!!! Sluta torktumla kläder, dom förstörs ju!! :o Gör lite ont i mig att höra haha. Tumlar bara lakan, gabddukar och slitna kläder jag har hemma om ens det. Har några tishor som är vita utan tryck, dom händer att jag tumlar. Ibland strumpor. Oftast kör jag torkskåp på det också haha. Torkskåp är gudsgåva till människan :) kläderna blir inte lkka skrynkliga heller! Vill du veta ännu mer detaljerat om hur jag tvättar verkar jag vara in the mood för långa utläggningar om oviktiga saker ;)

    1. Är det därför min tröja blivit så nopprig? Haha men jag tycker verkligen inte kläderna förtstörs…? Har inte haft så bra möjlighet att hänga upp alla kläder i mitt lilla rum så mest därför. Men torktumlade även allt när jag bodde i Kanada och NZ. I indien hade vi ingen tumlare ooch där var det så varmt ändå… Kanske skulle investera i ett medtagbart torkskåp? ;) haha!

  2. Svar: Speciellt när det är någon de träffar första gången, som inte tillhör familjen? När man är fyra är man ju ändå en liten riktig människa och inte bebis, men ändå så gullig att man smälter.

  3. Instämmer med Jessikas inlägg. Minns sommaren 1985 när jag var i London. Patsy, som jag bodde hos, berättade att på vintern när hon frös brukade hon slå på torktumlaren och värma sig från den. Hon slutade dock när elräkningen kom :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.