Jennifer sandström

En vecka i Indien.

Hej vänner.

Livet springer på här och plötsligt har en vecka passerat. Jag jobbar hårt, är mer eller mindre svettig jämt, totalt utmattad om kvällarna och väldigt exalterad över allting men mest innerst inne då energin tar slut snabbt och förkylningen hälsar på i min kropp.

Hur som helst så går det bra. Jag vänjer mig vid den starka maten, jag ska börja ringa mina samtal i jobbet på måndag och människorna här är störtsköna (for those of you who are google translating, that's a good thing!)

Fredagskvällen bjöd på middag med ett litet gäng samt ett par drinkar, men enbart en whiskey för min del. Sådant sägs ju vara bra för förkylningar. Nu väntar lite efterlängtad sömn, så vi får höras snart igen. Tills dess, låt mig presenterar mina roomies. Sofie från Sverige och Dani från Holland.

20130705-234429.jpg20130705-234436.jpg

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.