En rese-romans.

Dagens tema i Svenska Resebloggars septemberdrömmar är ett intressant ämne, nämligen romans! Det är ett klassiskt ”drama” att träffa någon på en resa eller en så kallad sommarflirt på någon mer exotisk plats än hemma. Eller så kan man som många av resebloggarna gjort tolka det som en plats de förälskat sig i som till exempel Eva beskriver sin kärlek till New York, eller Towe om den här magiska grekiska ön. De häftigaste historierna tycker jag dock denna som Maria beskriver är, att bli kär i någon utomlands – liksom på riktigt och när det faktiskt blir något.

Min rese-romans…

Temat romans i förhållande till resor får mig dock att tänka på en särskild händelse som inträffade när jag var…

Nej, mer än så blir det inte. Det skulle handlat om en story som utspelade sig här:

romans på resa

Magiskt eller hur?

Men ibland känns det bara fel att skriva om det förflutna.

Istället kan ni väl kära läsare – förutom att läsa till exempel ovanstående romans-stories som fanns länkade, också dela med er av era upplevelser? På temat, vilka associationer dyker upp i er minnesbank?

Sen kan jag ju faktiskt säga att Mumin, min Mumin – i bakgrunden av den här solrosen, var ju faktiskt mer eller mindre en förälskelse under en resa. Jag beskrev honom i det tidiga stadiet som äh det är bara en sommarflirt. Det blev en något längre sådan :-)

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

7 Kommentarer

 1. 10 september, 2015 / 22:00

  Riktigt kul utmaning! Ska försöka hänga på :) Men väljer man själv vilket tema man vill skriva om eller ska man följa listan?

  • jennifer
   Författare
   11 september, 2015 / 05:09

   Följ listan, siffran står för datumet :)

 2. 10 september, 2015 / 22:38

  oj så glad jag blev av att hitta min länk här, tack så mycket!! :) Jag har nog också varit med om en lite jobbigare romans under mina utlandsstudier, då ville killen inget desto mera seriöst visade det sig senare. Men det var lika bra det, för han visade sig ju ändå vara en idiot ;)

 3. Åsa
  11 september, 2015 / 07:45

  Äh, jag har ju redan berättat för dig om finnen jag träffade vid en lägereld på en seglarvecka i Danmark och som sen flyttade till mig i Sverige. Det är lite mer än två år sen nu och trots berg- och dalbanan hänger vi fortfarande ihop.

  • jennifer
   Författare
   12 september, 2015 / 21:21

   Åh ja, det är en fin story du… :-)

 4. Julia - lever livet i en ryggsäck
  11 september, 2015 / 13:13

  Du vet redan allt om min semesterkärlek. Som håller i sig än ;)

  • jennifer
   Författare
   12 september, 2015 / 21:21

   Iiiih, jaaa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?