Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En paus

God jul från de finska skogarna  Ville kika in och säga hej och hälsa er en god fortsättning. Jag har pausat helt från internet sedan fredagkväll 18.00. Stängt av alla pushnotifikationer och kör en sociala medier-paus, antingen till på onsdag eller veckan ut – vi får se. Bloggen är dock alltid tillåten. Har också skickat några meddelanden till familjen och vänner. Det är en väldigt välbehövlig paus kan jag tala om. Att få låta hjärnan vila och passa på att umgås extra mycket med varandra.

Och det har vi också gjort här ute i skogen – ett par timmars biltur från Helsingfors. Förutom all god mat vi ätit (tyckte den finska kålrotslådan och potatislådan var hur god som helst i år – kanske har mina smaklökar börjat acklimatisera sig?) så har vi spelat ett par olika spel och idag pusslat halva dagen. Det är också sjukt mysigt att vara vid en sjö mitt i en skog och bara kunna gå utanför dörren så är man bland vacker och lugn natur. Vi plockade till och med kantareller idag! Vintern i söder är något annat… (Och kantareller klarar tydligen kylan bra!)

Unsplash.

Projekt – find that space

Jag har fotat mycket också de här dagarna. Och det är lite extra kul då jag just nu har ett längre projekt i min fotokurs. Vi får själva välja ämne och ska landa i 10-15 bilder. Beskrivningen för mitt projekt och ämne lyder såhär:

Space.
There is a constant buzz, all around us. So we need to find that space, we need to find that place where we can breathe, relax and find creativity.

Och det går lite i linje med min tanke för julhelgerna, kanske till och med livet överlag just nu. Så det passade bra. Det har visat sig inte vara jätteenkelt heller. Lovar att visa er resultatet när det är klart.


Hoppas ni också vågar pausa nu under julen, särskilt om ni – som jag – känner att behovet finns.

Hur mår ni annars? Haft en bra jul?

FÖLJ:

Ett svar

  1. Min paus blev kortare än jag hade tänkt, på juldagen strax innan våra gäster skulle anlända så loggade jag in igen. Men, att få ha en och en halvdag utan sociala medier var riktigt toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.