Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En önskan om kärleken

Slog mig ner på ett Starbucks, för de kan man lita på att de har wifi och något gott att stoppa i magen. Dock är väl landet Tyskland bageriernas land? Så man kan nog få sig alldeles för mycket gott i magen vart man än går här.

Med min chai-latte och wrap framför mig plockade jag upp Hundraåringen och försökte läsa, men tankarna gled iväg till så mycket annat. Till exempel det lite äldre paret som sitter bredvid mig. De är alldeles genomkära och gulliga. Om de hade kunnat engelska skulle jag ha frågat om de varit ett par länge eller om de råkade vara precis så nykära som de ser ut.

20140201-145747.jpg

Jag vet inte om det här är något alla önskar och drömmer om? Och att det är en väldigt romantiserad bild av kärleken och sällan blir just så? Jag har nämligen en önskan om att alltid vara så väldans kärleksfull med min prins. Min tanke är att när vi blir gamla ska vi fortfarande hålla hand. Vi ska alltid vara där för varandra, överraska och visa uppskattning. Se varandra. Gå på caféer, skratta ihop, resa någonstans. Och vi ska aldrig sluta kyssas.

Är det något alla hoppas på men så går det åt helvete i alla fall? Jag menar, hur många sånna par ser man?

FÖLJ:

4 svar

  1. En liten fundering, vad menar du med lite äldre :) kring 70 år ;) Ett tips om du vill testa din tyska – Gå in på en översättningsida :) svenska till tyska :)

    1. Haha eller typ 35 och en unge på höften. Och ja alla åldrar egentligen. Enschuldigung, meine Deutsch es sehr gut!

  2. Jo det önskar jag mig med! Min farmor och farfar var så, brukade pussas när de trodde att ingen såg ;-) sen var det ju jobbigt att se hur förkrossad farfar var när farmor gick bort efter 30 års äktenskap, det var verkligen äkta kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.