Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

en morgon i Cairns

I morse blev jag först väckt av någon som tyckte det var ytterst lämpligt att ställa sig och föna håret kl 6 på morgonen precis bredvid min säng!! Bra start på dagen liksom. Var sedan tvungen att checka ut för att jag skulle byta till ett annat rum (lämnar Cairns först i morgon, söndag) och var tvungen att komma tillbaka två timmar senare för att kunna checka in igen. Med världens sämsta morgonhumör var det inte det roligaste jag har gjort. Kånka ner alla mina väskor tre våningar och slänga in dem i ett bagagerum som var överfullt… Tog i alla fall en powerwalk efter det och stannade och gjorde styrkeövningar längs vägen samt sprang i ynka tio minuter, bra jobbat! Sedan var mitt humör på topp igen… :)

20121117-132204.jpg20121117-132531.jpg20121117-132804.jpg

Har annars mest en lugn och skön dag här. Legat lite vid poolen och sånt. Semester semester!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.