En guldig spiral av lycka.

Det är egentligen konstigt, hur man oftast är stark, men helt plötsligt ibland känner sig så skör och bräcklig. Det känns som om man faller ihop bara någon petar på en. Och alla ord gör lite ont mot huden. Jag kan ofta må så när jag fått för lite sömn, det är alltid lika uppenbart.

Men jag har fortfarande inte tillåtit mig själv att gråta och det känns så fantastiskt skönt.

Jag tror att det kanske jobbigaste och tuffaste med att orka resa sig igen efter att ha fallit, handlar nog egentligen om att faktiskt våga. Trots att man vet hur sårbar en människa är, hur lätt man kan falla och att man kommer göra det igen – att trots det orka, vilja och våga resa sig upp igen!

En gång i mitt liv har jag mediterat. Länken leder till ett inlägg från den omvälvande dagen, jag skrev på engelska under veckas tid just då också. På en magisk ö på Nya Zeeland. Då kände jag en spiral av lycka och energi inom mig. Det var så jag föreställde mig energin i mig själv, som en guldig, snurrande spiral. Idag när jag gick från jobbet gav jag den kraft, att få snurra i solens riktning. Och det känns alltid lika bra. Jag borde påminna mig själv om min inre styrka oftare.

20140402-184438.jpg

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

6 Kommentarer

 1. 2 april, 2014 / 19:41

  Skickar över massa pepp!

  • jennifer
   Författare
   3 april, 2014 / 22:16

   Tack ❤️

 2. Johanna
  2 april, 2014 / 21:35

  Härligt inlägg och skickar massa kramar och hoppas det känns bra snart!

  • jennifer
   Författare
   3 april, 2014 / 22:16

   Kramkramkram – det kommer det göra! ❤️

 3. 3 april, 2014 / 00:32

  skickar över massa livsglitter och pepp <3

  • jennifer
   Författare
   3 april, 2014 / 22:15

   Dani, livglitter kan vara det finaste ord jag hört! Är du skaparen??
   Tack ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?