Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En bra människa.

På det igen då. En ny vecka med nya möjligheter, hehe. God morgon på er!

Det blev lite senare uppstigning än vanligt idag. Och så fil/kvarg med müsli till frukost. För den som är nyfiken och verkligen satt och grubblade över undra vad Jennifer äter till frukost idag… Det är vad jag oftast äter. Min kropp skriker dock efter smoothies och sallader, av någon anledning.

 

Den här låten är en av favoriterna på min spellista make it good just nu! Tipstips!

 

Hörni jag sitter på bussen just nu. Har en ryggsäck, påse och tre STS-väskor att bära på, så de ligger på sätet bredvid mig. Jag är alltså en sådan typisk dryg buss-åkare som tar upp två säten i morgonrusningen. Det är dock fine, jag har mycket grejer. MEN så kommer en dam och säger ursäkta och jag svarar med min drygaste stämma jag har rätt mycket grejer… Varpå jag får EXTREM ångest! Jag hade inte behövt vara så dryg? Jag hade vänligt kunnat be om ursäkt och fråga om det fanns ett annat ledigt säte? 

Människor är dryga hela tiden, men jag är vanligtvis inte än av dem. Ibland när jag pratar med min pojkvän och säger att faaaan hen är så jävla dryg! Då brukar han förklara att “men det är för att du är en så bra människa”. Jag är trevlig till vilka drygisar jag än möter medan till exempel min pojkvän skulle vara lika mycket bitch tillbaka. 

Och jag vill inte låtsas vara någon Guds ängel, för det är jag inte. Och jag har säkerligen framstått som dryg jag också otalet gånger. Men jag är oftast trevlig, bemöter människor med respekt och dömer ingen! Med det sagt: givetvis dömer jag också, det är ärligt talat sådant som är svårt att styra över – men jag tänker alltid en andra tanke. Ifrågasätter mitt eget dömande och uttalar sällan något dömande högt. Jag för snarare alltid diskussionen mot dem som dömer!

Att vara en “bra människa” är inget att skryta med, det borde vara en självklarhet. Nästa gång jag tar upp ett helt extra säte på bussen ska jag sköta det snyggare! Att vara trevlig vinner i 99% av alla fall! 

Ha en fin dag hörni ❤️

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.