Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Inspirerande helg i Köpenhamn.

Jädrar alltså vilka härliga och underbara ledare vi anställt till sommarens språkresor! Det har varit en lång helg, med mycket pratande och lite sömn i en gnisslig våningssäng. Det och trots att jag nu jobbat sju dagar i sträck så känner jag mig fylld med energi från helgen snarare än utmattad.

Sen älskar jag nog, trots allt, att prata inför folk. När man blivit varm i kläderna och kommit över den där första nervösa tröskeln så är det bara kul! Jag skulle vilja bli en såndär fantastisk inspiratör som reser omkring och föreläser. Och det kommer jag kanske bli en dag!

Utöver utbildningen var Köpenhamn fint det lilla jag hann se! Och den danska lunchen, smørrebröd! Eller vad det nu heter, jag och danskan är inte bästa vänner.

Times Square of Copenhagen! Tyckte jag i alla fall…

Haha, självförtroendet är på topp alltså. Sitter på tåget och bara myser. Tittar ut över Danmark, vinkar hejdå och tänker att Köpenhamn måste jag besöka snart igen! Vi var på en cool bar igårkväll också, allt är som sagt så danskt och det är rätt fint ändå! Danmark är så mycket mer kontinenten och Europa än vad övriga Norden är.

Puss och kram på er kära vänner! Hoppas ni haft en go helg ❤️

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.