Ekorrhjulet.

Vet ni hur tidigt det blir ljust nu? 4.30!! Om jag inte drar ner mina persienner (vilket jag för det mesta inte gör) så vaknar jag strax innan fem och är säker på att der är dags att gå upp. Ni vet den lyckan när man kollar på klockan och inser att det är nästan natt innan man gott somnar om.

Den här morgonens bekymmer var ett sådant där klassiskt tjej-problem. Om en får uttrycka sig så. Jag har ingenting att klä på mig! En halvtimma senare hade jag vaskat fram det här…

Vissa morgnar är det hopplöst ni vet. Och ärligt talat tror jag att jag måste shoppa lite snart igen. UH OH! Sommarkläder. Och framför allt ett par skor. Det bästa vore om de bara stod utanför min dörr en dag och passade perfekt. Nätshopping tänker ni? Nej tänker jag. 

Och nu: påväg mot jobbet i strålande solsken och lite moln. Göteborgsvädret är både varmt och kallt. Allt är i sin ordning. Men jag hörde att värmen kommer snart, håll ut mina vänner!   

 

I övrigt är dagsformen bra! Jag är pepp på ett zumbapass ikväll!! Det kanske lyckas tillföra lite ytterligare glädje och mening i det här lilla ekorrhjulet :-)

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

2 Kommentarer

 1. 21 maj, 2015 / 06:06

  Åh vad jag hatar de där ”jag har inget att ha på mig” dagarna. Sedan känner man sig ful i precis allt när man väl får på sig något.

  • jennifer
   Författare
   21 maj, 2015 / 06:26

   Exakt så! Märkligt fenomen det där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?