Jennifer sandström

Early bird.

God morgon Göteborg. Vaknar upp hos mamma idag med ett snöigt Göteborg utanför. Tidigt uppe, dricker ingefärste från Indien och förbereder mig för dagen. Massor av jobb som väntar…(null)

Igår hann jag inte känna efter hur det kändes att landa här. Stressade först på Arlanda för vi var sena och väl framme åkte vi direkt hem till min moster för att äta middag. Så mysigt dock att träffa dem och kusinerna! Dessutom åt vi röding, från stora sjöfallet (Gällivare), MUMS. Och när jag stupade i sängen klockan tolv (ett i mitt huvud) var jag helt slut. Men känns helt ok fint att vara här!

Igår innan jag lämnade Finland fikade vi en sista gång för ett längre tag på Tiirikkala med Mumin och hans mamma. Solen kikade fram lite och det kändes bra. (null)

Kvällen innan jag åkte lagade vi pannkakor. Det hade vi inte ätit på hur länge som helst, faktiskt aldrig lagat det ihop tidigare. Och det är en väldigt mysig sak att göra tillsammans! Med blåbär, banan, jordgubbssylt och vaniljkvarg åt vi dem, i sängen såklart! (null)

Och ja, jag sov gott inatt trots få timmar och trots “helt ensam”. Nåja, min buskowski-nalle hade jag under armen. Det är en trygghet att krama någonting i sömnen, det borde alla göra!

Jag gissar att det är nu nedräkningen börjar? Nedräkningen tills min bf kommer och hälsar på!

/Jennifer, är kär och tänker mest på det just nu

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.