Jennifer sandström

Dyra bilar.

Jag har så länge jag kan minnas drömt om en silvrig Audi… Men på senaste har jag märkt hur jag börjat snegla mer och mer åt ett annat håll och en något dyrare bil (antar jag? Rätt dålig koll på hur bilar ligger till prismässigt…) Den skönhet som fångat min uppmärksamhet är ingen mindre än Porsche. Alltså fy sjutton så vackra bilar! Eller vackra? Snygga!

Gick senast idag förbi en silvrig liten Porsche som stod parkerade på kullerstenarna och jag tänkte måste sluta stirra… Och så drömde jag mig bort till den dagen då jag tjänar bra och har en sådan parkerad utanför min bostad! Googlade på priser nu och detta var det första som dök upp “Porsche prices start at $46,475 and can go well over $200,000.” Första summan låter väl inte helt orimlig? Vilken typ av modell tror ni man får för ett sådant pris?

drömmen om en dyr bil

Söt! Från pinterest.

Frågan är – vart ska det här (drömmarna) sluta? Att man drömmer om världens dyraste båt typ? I så fall kanske man skulle behöva vinna pengar eller gifta sig med Bill Gates (han har toppat listan av de tio rikaste snubbarna i världen 15 gånger under 20 år och är dessutom yngst, 59 år, av de nuvarande topp-tio = bästa alternativet).

Tack o lov vet jag ju (innerst inne liksom) att det mest värdefulla vi har inte kan köpas för pengar. Och jag tänker förstås på kärlek. Att få krama sin pappa eller mamma. Att få vakna upp i Mumins famn. Att längta ihjäl sig till en helg med bästisarna i Stockholm. Att minnas då man skrattade så magen gjorde ont. Alla de vackra stunderna med magiska människor, egentligen är det allt jag behöver för att känna mig fulländad under det här jordelivet!

FÖLJ:

7 svar

 1. Porschar e underbara!!!! =) Äger 1/3 Porsche 997 GT3, en riktig pärla! Dock e min egna bil en liten silvrig Suzuki. Kanske borde sätta upp en skylt i bakrutan “My other car is a Porsche”, höhöhö!! Men vänner, familj och kärlek slår ändå det mesta =)

  1. Nelly hur äger man 1/3 av en Porsche??? Haha du måste sätta upp en sådan skylt! Eller “Jag kör egentligen Porsche” ;)

   1. Tja, det var pappsen och lillebror som köpte den för att leka med på olika banor, jag blev så avis så har sen de köpte den hela tiden hävdat att jag äger en tredjedel =)

 2. Jag är uppvuxen med bröder och en biltokig pappa, sa jag är en riktig bil-junkie! Spanar alltid pa bilar vart jag än gar. Lamborghini är en favvo. Maserati en annan. Da det gäller batar gillar jag Storebro (dessvärre gatt i konkurs nu) o Princess. Kommer nog aldrig ha rad att ens sätta mig i ngn av dessa fabrikat, men ääh, drömma kan man ju alltid ;-)

  Men Söt?! Vet inte om det är det första ordet som faller mig in, snarare snygg/sexig ;-)

  Älskar dina slutord. Man kan skoja hit och dit, det viktigaste i slutändan är, som du sa bra beskriver, inte vilken bil man kör eller vilket märke man har rad med, utan att man har människor omkring en som tycker om en precis som man är; oavsett vilken bil man kör!

  1. Lamborghini ser så jävla snabba ut – de måste vara ännu dyrare va?? Hur är det i Wien, ser man mycket fina bilar där också? :)
   Haha när det kommer till båtmärken är jag HELT lost. Dock drömmar jag lite mer om en segelbåt! Och att min Mumin kunde lära sig och segla, jag tycker det verkar så svårt och skrämmande. Hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.