Jennifer sandström

Det bästa med att resa runt på semestern.

Det finns många bra saker med en semester där man flyttar på sig var och varannan dag. Vi hade fyra nätter i Barcelona i ett rum i en lägenhet, två nätter i Bilbao på ett nytt och fräscht hostel där, en natt i ett rum i en lägenhet igen i San Sebastián, en natt på hotell i Burgos som var vårt stopp påväg mot Madrid. Nu slutligen har vi de fyra sista nätterna av vår resa i den här fina lägenheten här i Madrid.


Hunden Leo bor också här. I San Sebastián bodde en west highland terrier som var det absolut sötaste! Lilly. Hon hittade in till vårt rum och gjorde sig hemmastadd i en av våra väskor. Det efter att hon sovit precis utanför ytterdörren och vaknat till av åskan som gick.


Gjorde lite ont i hjärtat att behöva lyfta henne där ifrån och locka ut henne från rummet. De ledsnaste hundögonen tittade på oss.

Hursomhelst. Det kanske bästa är att det känns som om resan blir så lång. Vi har upplevt så många olika platser och delar av ett land att det känns som om vi varit borta i en evighet. Är man inne i rutiner och gör samma sak varje dag med jobb osv märker man ju knappt att två veckor passerat.

Sen så det faktum att man inte hinner bli rastlös. Jag minns inte hur det är att vara på semester på samma plats under typ två veckor? Alla resor jag gjort de senaste åren har varit “resa runt-resor”. På Nya Zeeland, i Indien, i Tyskland, nu Spanien. Det är nog helt klart så jag trivs bäst.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.