Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Det är fredag.

Hallå där! Det kom inte helt som en överraskning va? Att det är fredag? Det känns himla skönt trots att man i det här livet som student på distans och flexibelt jobb egentligen kan jobba när man vill, alltså även väljer att göra det på helgerna. Men känslan av fredag är ändå alltid känslan av fredag och min mumin har i alla fall inga lektioner under helgerna = min hela tiden.

Jag skapade helg-stämning genom att städa lägenheten i morse. Älskar när allting är i ordning och rent och fint! Älskar det ännu mer när någon annan också kan uppskatta och njuta av städningen. När jag bodde ensam (över ett år sen) orkade jag sällan ha “städat och fint”.

IMG_0819.JPG

Hepp hepp hörni, har precis ätit minced moomin (hehe keso) med kvarg, blåbär och hallon till lunch. Jag provar just nu att inte äta gluten för att se om det kan hjälpa min mage stabilisera sig, lider fortfarande av den var andra-tredje dag…

Och nu ska jag kila ner till Turku University och plugga lite! Ska analysera två artiklar om Skottlands folkomröstning. Ni kanske läste att det blev ett NO? Skottland fortsätter alltså tillhöra och Storbritannien och jag känner att det nog är för det bästa!

TREVLIG FREDAG OCH TREVLIG HELG!

FÖLJ:

4 svar

  1. Är du bra på att leva i nuet och inte oroa dig? Jag tar snart examen och vill ha fast jobb direkt (har möjlighet till vikariat vårterminen). Vill kunna njuta av det men får liksom ont i magen av att inte få fast tjänst direkt…men det borde ju funka bättre sen… hur blir man mindre orolig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.