Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Helg.

Vi gick till biblioteket och pluggade idag i alla fall. Älskar att hänga på bibliotek, att befinna mig bland böckerna och så människorna som läser.

I gårkväll lagade vi detta till middag: korvsoppa. Haha, har inte ätit det sen skolan?! Men det var gott. Fancy fredagsmat? Kanske inte, men vi lagar mycket nytt och struntar lite i vilken dag det är. För övrigt något jag gillar hos min Mumin, hans intresse för matlagning.
IMG_0822.JPG
Efter det tog vi en promenad genom staden. Kollade på partyklädda människor, stiliga fester, och ungdomar som drack längs ån. En ljummen septemberkväll.

Ikväll lagade jag köttbullar och potatismos. Himlen på en tallrik! Och ännu mer otypisk helgmat men desto mer husmanskost. Köttbullssmeten blev dock alldeles för lös och mina köttbullar blev lite mer som pyramider. Jag kallade dem egyptiska köttbullar! Lagade förresten efter receptet jag bloggat om tidigare! Kom på i efterhand att jag bara skulle mosat ner mer potatis för att få den fastare. Vi lär så länge vi lagar!

Kvällens bästa var dock KÄNN INGEN SORG. Jag såg den första gången i januari, men såg den mer än gärna igen. Det jag tycker är så märkligt är dock att jag inte riktigt minns hur filmen slutade? Borde man inte minnas sådant efter bara 8 månader? Minns ni filmer ni sett bra eller upplever ni som jag att efter ett par år har ni glömt dem nästan totalt?

Nåväl nåväl, hoppas ni har en fin helg!

FÖLJ:

3 svar

  1. Vad är dina karriärdrömmar? Vore roligt att höra dig spåna om det.. drömmer du om fast anställning, frilans, working 9-5 eller något helt annat? Dela gärna med mig! // förvirrad blivande 9-5 jobbare ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.