Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

“Den person du ser är den person du kommer att bli.”

Läser just nu en bok som jag lånat av min mamma, “Svälj den fulaste grodan först” heter den och handlar om hur man blir mer effektiv. Den verkar väldigt givande faktiskt!

Men som ni ser nedan, med tanke på hur mina anteckningar ser ut, vet jag inte om MER planering och målsättningar är vad jag behöver ;) Fast jo, jag är ganska långsam av mig som person, så lite effektivitets-tips är nog ganska passande!

20120625-124618.jpg

20120625-124630.jpg

Citatet i rubriken är sagt av Jim Cathcart och det ligger väldigt mycket sanning i det tror jag. I alla mål och drömmar jag har så finns ju en bild av att det är SÅ det kommer att bli och det är JAG som kommer vara där!

FÖLJ:

2 svar

 1. Hej!
  Jag såg att du studerat en period i Kanada och tänkte höra hur det var? Jag funderar nämligen på att i framtiden plugga där ett år eftersom det bl.a. verkar vara så fint där! Hur är miljön, skolan och livet allmänt i Kanada?

  1. Hej Klara!
   Det var fantastiskt, helt klart en grym upplevelse! Jag var i västra delen, British Colombia, på ön Vancouver Island i Victoria. Naturen där borta är sjukt fin! Och Kanadensarna är JÄTTEtrevliga, utan överdrivt. Vilken förmodligen har sin grund i att de är ett multikulturellt land där flera kulturer tvingats samarbeta och hålla ihop tillsammans. Skolan var bättre än i Sverige, professorna mer pushande och bättre upplägg på kurserna med fler mindre uppgifter istället för bara en enda stor sluttenta! Skolan i sig arrangerade dock inte mycket för oss internationella studenter vilket jag kan tycka var lite synd. Men vi hängde ihop ändå och ordnade resor tillsammans! Jag kan tänka mig att det är lite annorlunda att plugga i östra delen kring Montreal/Quebec, men mina vänner som varit där har också trivts!
   Jag rekommenderar Kanada absolut, förutom det oändliga regnet i Victoria perioden januari-mars, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.