Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Den första kyssen.

Klockan hade passerat middagstid för längesen och det gjorde ingenting. Vi hade fastnat i varandras armar och tillsist blivit lite hungriga. Nu stod vi i köket och maten var i ugnen. Jag diskade och kanske hade jag kommit ihåg exakt vad jag diskade om inte du distraherat mig med din närvaro. Du la armarna om mig bakifrån och gosade in näsan mot min hals. Tidigare, när jag låg i din famn, hade du väckt fjärilarna i min mage och dem gjorde sig nu påminda. Jag snurrade runt och hamnade vänd mot dig. Ansikte mot ansikte. Våra blickar möttes och sakta gjorde även våra läppar det. En lätt kyss följt av en mer intensiv, eller hur det nu var, det är svårt att minnas. Jag minns känslan och det räcker. Vår första kyss avtog och lämnade mig varm och vimmelkantig. Och jag tänkte, vad glad jag är att du är här.

20130403-200801.jpg

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.