Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Dagens kontor.

Att jobba hemifrån är på gott och ont. Det är lite mysigt, väldigt lätt-tillgängligt och så. Men lite tråkigt. Det jag saknar mest är kollegor och näst mest kontorsstolen. Eller ståbordet vi har på kontoret. Älskar att varva sittandet med att stå och jobba. Extra kul är det med en balansplatta..

Men se, jag kom på den smartaste idén för mitt hemkontor!


Tada! Allt du behöver är en strykbräda och eventuella sittdynor eller annat för att få fram rätt höjd.

 
Så här står jag, hemma hos mamma i det hemtrevliga lilla kaoset. Syftar på tvätten till höger. Det måste vara den främsta nackdelen med lägenhet – att tvättstugan liksom får ta plats där.. den får plats. Om jag bor i hus en dag så ska jag ha en alldeles fantastisk garderob (fortfarande kapselgarderob hoppas jag) och en lika fantastisk tvättstuga!

En annan fördel med att jobba hemifrån? Att man kan vara mysklädd! Tjoho! Inga tajta jeans, inga skor, inget smink… Fast smink har jag ju nästan aldrig, men ändå.

Annars kan jag säga som så att om jag hade haft eget företag och “tvingats” jobba hemma varje dag så skulle jag genast prova hoffice. Ni vet när någon bjuder in egenföretagare till sitt hem och så sitter man alla där och jobbar ihop? Dessutom gillar jag konceptet med att jobba i 45 minuters intervaller och har inspirerande/nyttiga pauser emellanåt. Det borde man ha på ett vanligt jobb också… Kanske skulle föreslå det för vårt feelgood-team på jobbet.

Är förresten väldigt tacksam att kollegorna kommunicerar flitigt via vår jobb-chat, det gör att man inte känner sig lika ensam här borta i Sverige. Annars så har jag missat den nya kaffemaskinen som anlänt i veckan, kommer blir hur spännande som helst att återvända till kontoret nästa vecka.

FÖLJ:

3 svar

  1. Lyxigt! =) Har alltid avundats de som kan jobba hemifrån! Har aldrig haft såna jobb…

    Sådär stod jag faktiskt med strykbrädan och datorn när jag bodde i australien! =) Perfekt höjd som sagt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.