Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Cornology – popcorn heaven.

En värld (eller butik) fylld av popcorn

Det var när jag promenerade upp längs Columbus Avenue mitt inne i San Francisco som jag plötsligt fick syn på en intressant butik. Jag var lite hungrig och visste att jag inte skulle få middag på ett tag och så plötsligt dyker Cornology upp framför mig, som ett tecken från ovan. Jag ser popcorn och behöver inget annat för att övertyga mig innan jag går in i butiken. En butik som säljer bara popcorn – vilken dröm!

För den som missat det så älskar jag popcorn och har haft perioder (okej ganska korta, men ändå) de senaste åren då det ätits varannan dag.

cornology popcorn

Cornology i San Francisco

Inne i den lilla butiken fanns deras 11 olika smaker av popcorn, alltifrån chocolate drizzle och jamaican mojo till truffle parmesan och double cheddar. Det bästa av allt var att man fick smaka på ALLA – för att kunna välja vilken smak man ville ha, såklart. Och när en butik bjuder på något, som dessutom är gott, så känner du dig nästan skyldig att handla.

Jag köpte med mig den minsta strut de hade, som ni ser på bilden ovan, med smakerna truffle parmesan, caramel och double cheddar. Det var inte ett enkelt val då alla smaker var väldigt goda… Mmmmm.

cornology San Franciscopopcorn store

Popcorn-krydda

Man kunde också köpa deras kryddmixar! Som jag tidigare nämnt i bloggen så kryddar jag mina popcorn med dipp-mix när jag poppar hemma. Ångrar kanske lite nu att jag inte köpte med någon av smakerna… Måste också prova att göra någon sorts caramel eller chocolate drizzle-liknande sak hemma, det kan väl inte vara så svårt?

popcorn San Francisco

Tips!

Så detta är ännu ett litet San Francisco-tips till alla resefantaster och popcornfantaster där ute! Cornology finns på 3 platser här i San Francisco-området, varav en längs Columbus Ave i Little Italy och en annan vid Fisherman's Wharf. Är du i staden, passa på att gör ett besök och köp med dig en påse popcorn – de säljs även i vakuumförpackade påsar!

FÖLJ:

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.