Jennifer sandström

Amerikansk mat & distansjobb.

Eftersom jag “bara” jobbat på mitt jobb i 10 månader (även om det nu är det längsta jag någonsin varit på ett heltidsjobb, då detta i princip är min första fastanställning) så kände jag inte ett absolut behov av sammanhängande semester. Dessutom har jag möjlighet att jobba på distans, så varför inte?

I veckan har jag alltså jobbat två dagar här i Kalifornien och det har varit såå nice, faktiskt. Detta är några av orsakerna:

1) För att alla kollegor sovit när jag jobbat, vet ni hur effektiv man kan vara när det inte är någon som avbryter eller något som distraherar en?

2) För att min omgivning ser ut såhär:

Det är svårt att inte njuta i 25 grader och lätta kläder, bland palmerna.

3) För att det är sjukt trevligt att växla arbetsplats mellan olika caféer, äta lunch ute och köpa spännande kaffesorter. Starbucks är alltid ett säkert kort (pga wifi och eluttag).

Det jag äter blir dock lätt lite enformigt vad jag äter, men försöker varva allt bröd med lite sallader och frukter.

Sallad med mango och avokado, dock inget man står sig på ända till middagen direkt – men sjukt gott.

Det här känns som en väldigt klassisk amerikansk smörgås (massor av rostbiff och glansig ost), tackolov inga chips vid sidan av utan en fräsch sallad (alltid något!):

Och så massor av goda frukter, som alla smakar så gott här borta!

Tycker förresten det är ganska svårt att vänja sig vid att äta alla måltider på café/restaurang? Det bästa är att man får öva på att inte ha så mycket beslutångest hela tiden, det är bara att välja något – jag får en ny chans att välja “rätt” nästa måltid igen, hehe.

Nu ska jag vara ledig några dagar, men nästa vecka jobbar jag två dagar igen och ska då träffa ett företag som vi jobbar med här i SF.

FÖLJ:

9 svar

  1. Eftersom du ska jobba två dagar nästa vecka så tänkte jag passa på att rekommendera Panera Bread som en möjlig arbetsplats ;) Supergoda mackor och sallad. Kaffet har jag inte provat men det ska vara riktigt bra, har jag hört.

    1. Tack Helena för tipset! Var det det som låg precis när Caltrain Station? Blev dock inte det utan jag jobbade från hostelet den dagen ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.