Jennifer sandström

Citerar mig själv.

Men medan jag såg mig omkring efter det där vackra fotot som skulle kunna bli, insåg jag att det vackra inte fanns runt mig, men inuti i mig. Det går inte att fotografera den där känslan i bröstet. Fjärilarna i magen kan inte fångas på bild. Allt det där man känner inombords gör sig knappt rättvist när det återberättas.

– Jennifer, Skulle jag dö nu skulle jag i alla fall dö lycklig

För ett år sedan när livet var magiskt fint som livet tenderar att vara emellanåt. Det var vår, jag skulle ta studenten, jag var omgiven av fantastiska vänner och så himla exalterad inför framtiden. Och framtiden, vilket äventyr det blev, är.

FÖLJ:

Ett svar

  1. Brukar skriva ned vackra ord eller inspirerande citat i dagboken..Detta ska i där! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.