Jennifer sandström

Min favoritplats i München.

Gick upp hit idag, till min favoritplats.

20140504-210514.jpg

Kom hem sent igår kväll. Tittat på naturen och människor i ögonen mer än jag tittat ner i telefonen de senaste dagarna. Precis som videon jag såg nyss vill inspirera oss att göra, “look up”. Jag har som vanligt massor av ord inom mig, men när livet kommer emellan finns inte samma behov av att skriva. Och det är ändå mest poetiskt bullshit som kommer ur mig just nu. Det kommer snart igen, den vanliga dagligen speeden på uppdateringar här.

Nu ska jag drömma vidare och njuta maximalt av söndagkvällen innan det blir måndag osv.

Hur var er helg?

FÖLJ:

2 svar

  1. Jag såg också “look up” videon idag och tyckte att den var så bra! Och så kom jag på att jaa, det har jag faktiskt gjort i helgen. Jag umgicks med mamma och syrran min och tänkte på hur mycket jag uppskattar dem och min tid med dem, sådär som man bara kan uppskatta efter man har varit borta så himla länge.
    För övrigt insåg jag i helgen att nu har jag varit hemma så länge att det inte är “nytt” längre, nu har jag börjat längta hem till Seattle och till New York. Det är inte bara längtan, utan en sån där som gör ont, som lämnar ett hål i magen.
    -så en både fin och mindre fin helg, men så är väl livet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.