Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Brisbane by night

Igår (fredag) kom jag fram till Brisbane! Släpade min väskor förbi höghus och gigantiska vägar och checkade in på mitt hostel. Tillbringade dagen vid poolen med min 50 shades-bok i väntan på min norska prinsessa Monica! Och åh vad kul det var att se henne igen. Vi hängde ju mycket i Auckland och blev riktigt bra vänner. Vi catchade upp kring alla våra äventyr vi haft de senaste veckorna innan vi gjorde oss redo för en kväll i staden. Jag hade inte sett en storstad sedan Auckland och det kändes härlig att få göra sig fin och ha på andra skor än flipflops!

Vår kväll blev precis så bra som den bara kunde bli. Vi lyxade (rejält) och åt godaste sushin med en flaska vitt nere vid hamnen! (Men hey, man bör leva och njuta när tillfällen ges, efter 3 veckors resande i lite vad som varit “bushen” var vi allt värda det!) Sedan fortsatte vi på en annan bar med ett par drinkar och slutligen på klubben exchange där det var bra drag! Roligaste under kvällen när medelålders man pratar med oss och Monica drar iväg en story om att vi pluggar “argiculture” och jag tänker nu dör jag, vad är det ens liksom?! Killen är intresserad och vill veta mer och thank god vi lyckas slingra oss ur det. Note to self, nästa gång: välj ett ämne du vet lite mer om!! Haha.

Åh det var en fin kväll! Kramade Monica hejdå idag och mitt hjärta snörpte ihop sig precis så som det gjorde av alla farväln i Auckland. Jag kommer sakna min fina storasyster! Dock en väldigt bra anledning att besöka Bergen i Norge :)

20121201-193035.jpg20121201-193107.jpg20121201-193101.jpg20121201-193115.jpg20121201-193802.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.