Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

One night in Noosa, a lovely little city

Torsdagen tillbringade jag i en fanastisk liten stad. Jag körde en dag av flashpacking istället för backpacking. Satt på ett cafe, åt en god sallad och en lyxig iskaffe och läste min bok i tre timmar. Sen checkade jag in på mitt hostel (okej lite mindre flashigt) och tog en lång promenad. Det var så vackert! Gick upp till en utkiksplats, brant, brant uppförs var det så det blev en bra workout. Gick också längs turistgatan som kändes väldigt mycket “utomlands” ni vet, solbrända kroppar, långklänningar och doften av nytvättat hår och parfym. Gick vidare längs stranden i solnedgång och filosoferade kring livet. Stannade till och gjorde 30 armhävningar och 30 benböj, för den bästa träningen är den som blir av!

Det jag såg av Noosa var en härlig mix av glada turister och lokala surfmänniskor. Dessa surfers, jag beundrar dem! I nästa liv ska jag vara en surfer girl som helt enkelt lever för att surfa, hela den livsstilen verkar så härlig! För att inte tala om kroppen de har… Det fanns också väldigt fina villor med fantastiska utsikter, en sådan hade jag inte tackat nej till!

Efter en dusch så gick jag till en thairestaurang och åt pad thai, en av mina favoriträtter! Njöt av mitt egna sällskap hela dagen! Kändes så skönt att få vara ensam lite efter att ha varit social i 3 dygn, haha! Avslutade dagen med “50 shades darker” och somnade till ett gäng tyskars förfestande, i ett 16 bäddsrum utan AC.

Tyckte dagen var väldigt fin och tyckte det var lite synd att jag skulle lämna redan idag igen!
20121130-140116.jpg

20121130-140103.jpg

20121130-140109.jpg

20121130-140228.jpg

20121130-140300.jpg

20121130-140358.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.