Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

semester från backpackandet i Hope Island

Hur sött är inte namnet Hope Island? Det är vart jag befinner mig just nu. Söder om Brisbane och norr om Surfers Paradise. I Guldkusten tror jag. Det är väldigt mysigt här och jag har blivit välomhändertagen av Kimberley! Kim är en av kiwitjejerna jag bodde med i Auckland, hon är här och jobbar nu och bor hos sina föräldrar. Så här får jag bo i några dagar. Det är sjukt mysigt, det är som att bo på en resort!! Allting är väldigt lyxigt, vitt och fräscht och rent, swimmingpool och alltihop!

En kul grej här är att folk kör omkring i golfbilar, så idag tog vi baggyn till affären för att handla haha. Kim är världens gulligaste, hämtade mig på stationen, lagade middag, fixade så jag fick se julkalendern(!!) och nu får jag sova i hennes säng medan hon tar bäddsoffan. Åh en riktig SÄNG! Det är så underbart, som att vara på semester från semestern. Att backpacka är minsann rätt slitsamt ska ni veta! Bara att duscha här var helt otroligt skönt…

20121201-203943.jpg20121201-204241.jpg20121201-204224.jpg

FÖLJ:

3 svar

  1. Säg åt Kimberleyflickan att när hon kommer till Gällivare ska hon få älgfile och se ishotellet i Jukkasjärvi! Hälsa så mycket till henne och hennes föräldrar som visar en sådan generositet mot dig! Puss och kram från pappsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.