Jennifer sandström

Bra bloggar efterlyses!

Under all den dötid jag haft den senaste tiden har jag känt ett stort behov av nya bloggar att följa. Jag tröttnar snabbt på serier, är lite för rastlös för det och samma med böcker – jag behöver en paus av något annat i serie/tv-tittande och bokläsning, och jag älskar ju fenomenet bloggar.

Men.

Jag saknar riktigt bra bloggar!

Det finns mängder av bloggar om mode, mat och mammor. Det intresserar mig inte ett dugg. Jag vill läsa om kärlek och äventyr, om resor, inspirerande inlägg och något som berör. Ett vackert eller fint språk är givetvis att föredra. Har ni några tips? Vilka är era favoritbloggar?

Som tack på förhand tipsar jag er om den här fantastiska filmen, Frozen! Åh, alla måste bara älska den. Och musiken!

Även låten for the first time in forever är helt underbar!

FÖLJ:

27 svar

   1. :D Jag skickade ett mail till dig för nån vecka sedan, kanske hamnade det i skräpposten. Tror jag skrev “bloggen” i ämnesraden!

    1. Vad märkligt, kan bara hitta ett mail med “bloggen” och det har jag redan svarat på och fått svar tillbaka. Det verkar inte finnas i skräpkorgen heller? skulle du kunna skicka igen? :)

  1. Henne har jag ju skymtat till lite här och där. Läste lite nu och hennes blogg verkar bra! Tack för tipset! :)

    1. Åh typiskt! Jag svarade nog något i stil med… Tack för tipset, jag är dock redan en trogen följare av Hanna ;) och vad intressant med guldsmed, hur fattade du tycke för det? Kram!

  1. Åh tack, filmtips kan också behövas nu när jag ska flytta till en stad och knappt känner någon! Fast vi får hoppas jag hittar några vänner så jag inte behöver sitta inne och titta på film i ett halvår ;) tack i alla fall, skriver upp!

   1. Hahah, neeej! Syftade på frozen :) Efter snögubbens sång om sommar :) (http://www.youtube.com/watch?v=UFatVn1hP3o) Men filmtips kan jag nog få fram några också! Typ senaste Thor, P.S. I love (men varning för snyftfilm och sakna pojkvännen film), Blast from the past (såklart ingen fantasi just nu på filmer men ändå nått kanske) Sen om du gillar komiker (jag gillar de som inte är för mycket snusk) så kan jag tipsa om Gabriel Iglesias och John Pinette (Båda finns på youtube bl.a.) Tycker de båda är hysteriskt roliga :) Hoppas jag bidrog med något nytt iaf :)

    Lycka till imorgon! Ska bli spännande att följa din resa till ett nytt land! :) Det kommer gå toppen och jag håller tummarna åt dig! :)

    1. Haha jaaaaha! Då är jag med :) åh lille Olof han är så söt! Ska lyssna på den låten också. Jag har faktiskt sett senaste Thor fast jag aldrig sett en sådan typ av film tidigare och jag gillade den. PS i love u har jag sett och nja det är nog ingen film hjärtat pallar just nu ;) men tack ska spana in de andra tipsen!

     Och tack för lyckönskningarna kram ❤️

 1. Hej! Synd att jag inte “Bloggar” för den skulle vara en kanon bra “Mamma” blogg :-)
  Tror att du skulle gilla Jessicas blogg. Hon är fantastisk duktig på att skapa bilder, illustrationer etc (en del av ådran kommer nog från hennes mor). Verkar dock vara ett tag sedan hon uppdaterade sin blogg./ Kram

  http://jeskan.blogspot.com

 2. Jag älskar att börja dagen med en kopp kaffe och sen ögnar igenom Kenzas, Egoinas, Kokthansogreta.nu, Modemamman, UnderbaraClara. Även fler gillar jag.

  1. Mysig start på dagen! Jag har också några favoritbloggar men går ofta igenom dem via Bloglovin och läser de som uppdaterat ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.